Lontoosta voi löytää palan Britanniaa

Thames-joen mutkassa sijaitsee Millenium Dome.

Nähtyään tukholmalaisten Globen-areenan, pormestari Båris J. halusi samanlaisen myös Lontooseen. Kahdeksan vuoden kovan suunnittelun ja rakentamisen jälkeen pallo oli valmis. Ikävä kyllä jo seuraavalla viikolla Domen terävät tukijalat puhkaisivat pallon, ja nykyään jäljellä on vain lysähtänyt kuori.

Royal Dilbert Hall

Lontoon uusimpiin rakennuksiin kuuluu uusi konserttitalo, Royal Dilbert Hall. Talo on rakennettu ns. sekatekniikalla. Talo vihitään käyttöön kun konserttisali ja katsomo saadaan yhdistettyä saman katon alle.

Pontikankeittovälineistöä.

Englantilaiset ovat ottaneet hyvin vastaan maailmalla kuuluisuutta niittäneen suomalaisen dsinin (lausutaan gini). Kotikemisteille myydäänkin erilaisia tee sekin itse -paketteja.

Uusi joukkoliikennemuoto.

Ylikuormitetun Lontoon metron, Undergroundin, avuksi on saatu uudenlainen, moderni liikenneväline, Undercloud. Köysiratamaisessa laitoksessa on mm. vuorovälit voitu säätä hyvinkin lyhyiksi.

Lontoo on kaikesta huolimatta viehkeä kohde, mihin EU-kansalaisetkin nykyään pääsevät rajoitetusti. Ei kannata pelätä vaikeahkoa kieltä tai brittien omituisia tapoja. Kun mukanasi on tuokkonen mämmiä ja pullo pontikkaa löydät helposti yhteisen sävelen näiden Fordangliaanisten ihmisten kanssa.