Kadulla pöhistään

Jo pysyväksi nähtävyydeksi muuttunut Mechelininkadun remontti Töölön kirkonkylässä on vihdoin valmistunut

Liikennesekoitusviraston lanseeraama Kadut kinttupoluiksi -ohjelma on Tölöbyn osalta saatettu vähemmän kunniakkaasti valmiiksi.

Että mitä, häh?

Valmis polku vaeltajille

Katua vierustavat nyt jalkamiehille (ja jossain määrin naisille) tarkoitetut sorapolut. Poissa ovat tylsänharmaat ja tasaiset asfalttikäytävät. Satunnaista autoilijaa hemmotellaan mutkikkailla asfaltti/sorateillä joissa korkeuserot saattavat olla jopa metrin luokkaa. Kaistojen väliin on varattu paljon säilytystilaa erilaisille työkoneille ja rakennustarvikkeille. Katua koristavat säätä kestävät muoviset aidat ja koristemerkit.

Siis mikä?

Satunnainen autoilija on tunnin ajon jälkeen löytänyt väylän ulos Mechelininkadulta

Osa kadun keskiosasta on varattu raitiotievaunujen liikkumiseen. Paikallinen liikennelaitos on saanut linjan 8 ajoaikaa lyhennettyä jopa 1,37 minuuttia poistamalla pysäkit kyseiseltä katuosuudelta. Toivottavissa on että järjestelyt myös tyhjentäisivät ylitäydet vaunut matkaajista.

No nyt kyllä!

Uudet hevosettomat raitiotievaunut ohittavat Töölönkylän vauhdikkaasti

Odotamme innolla Viraston seuraavaa projektia Itäisellä Viertotiellä.